DXN : ONLINE MLM ÉLVEZETI CIKKEL, ÉLVEZETTEL, KÖNNYEDÉN!

Vannak akik felismerik a vissza nem térő lehetőségeket és vagyont teremtenek azokkal, míg mások azt mondják: Én más munkát kerestem!
Vannak akik felismerik hova érdemes befektetni a pénzüket és sokszorosát profitálják, míg mások megbotránkoznak azon ha egy vállalkozás inditása pénzbe kerül, mondván: Még én fizessek azért, hogy dolgozhatok? Nem tudván, hogy ingyen sajt csak az egérfogóban van!
Az emberek többsége állást keres, a gazdag és sikeres emberek pedig hálózatok építéséből építik fel anyagi függetlenségüket!
MI KREATIV ÉS AKTÍV EMBEREKET KERESÜNK AKIK ELÉG BÁTRAK AHHOZ, HOGY KEZÜKBE VEGYÉK ÉLETÜK IRÁNYÍTÁSÁT!


Annyi kávét megittunk nap mint nap és senki se fizetett érte!
Ideje, hogy pénzt keressen kávézásaival!

Nézze meg 10 perces összefoglalónkat a lehetőségről!

 

Otthonról végezhető munkát kerestem!

Üdvözlöm! Csát Géza vagyok.
Mindig is az volt az álmom, hogy legyen egy saját vállalkozásom, amellett, hogy nagyon szeretem a szakmámat, ami az állattenyésztéssel kapcsolatos. Ahogy az évek teltek, éreztem, hogy soha nem találom meg azt a tökéletes üzletet, ami megad mindent, amit akarok: pénzügyi függetlenséget, a családdal tölthető minőségi időt és a jogot, hogy azokat a dolgokat tegyem, amik fontosak nekem. Mindaddig amig rá nem találtam a DXN cégre és termékcsaládra amit nem lehetett nem megszeretni! Egy olyan otthonról is végezhető, internetes munkát ismerhettem meg ami minden várakozásomat felül múlta! Az MLM-ben kereshető passzív jövedelem mindig szimpatikus volt, számomra, de a módszer azonban nem! Nem akartam nyomulós MLM-es lenni, aki feláldozza rokonait barártságait a NAGY ÜZLET oltárán! Nem tudok és nem akartam semmit eladni, nem akartam tapsikolos rendezvényekre járni...soroljam még! :) Aztán jött a DXN és rájöttem, hogy igen ez az, így én is szívesen csinálnám!
Őszintén túlzás nélkül mondhatom, hogy nincs jobb és egyszerűbb üzlet ennél!

Nézd meg a videót és te is megérted miért!

 

Csát Géza
skype: gezacs
csatgeza@gmail.com
Tel: 0630848828

 

 

Belerángassam, vagy meggyőzzem?! Egyik se! Csupán tájékoztatom!
Jogos a bizalmatlanság hisz sokan éltek már vissza emberek kiszolgáltatottságával!
A legtöbb ember érzelmi alapon hozza meg döntéseit, és nem racionálisan!
Ezért is van az, hogy a legtöbb MLM rendszer a marketing kommunikációját ilyen területen veti be, és oly módon cserkészi be a jelölteket, hogy mire észbe kapnak, mibe is kezdtek bele, már több százezres kezdőcsomagok árát fizettetik ki velük, rosszabb esetben vonják le a hitelkártyájukról! Olyan drága termékek forgalmazásába kezdenek bele, amelyeket maguk se vennének meg, ha ez nem lenne üzleti érdekük, vagy a jutalékfelvétel feltétele! A másik ilyen trükk, amikor azt mondják, itt nincs termék, nem kell eladnod, nem kell semmit csinálnod, csak hozz két embert, és majd épül alattad a bináris rendszer... 
A veszteségtől való félelemre, vagy a nyereség iránti vágyra építés „mókusvakítás”, és a beszervezési marketing része! Ezért én nem akarok az érzelmeire hatni!
De ahogy a jövendőbelinket is jó, ha jobban megismerjük, mielőtt megházasodnánk, vagy egy értékes tárgyat se veszünk meg az első hirdetésre, hanem alaposan utánajárunk, úgy ez a lehetőség is kíván annyit, hogy szánjon rá 70 percet, sőt többször is meghallgassa, hogy megértse! Ha komolyan megoldást és pénzt szeretne keresni, akkor ez nem nekünk, hanem Önnek fontos! Azt, hogy működik a dolog,a világon már több millió ember bizonyítja, aki ebből él, gazdagodott meg! Az, hogy Önnek működni fog-e, elsősorban nem a képességeitől, hanem a megfelelő hozzáállásától függ!

Az alábbi videó egy webkonferencia felvétele, hogy bármikor megnézhesse és újrahallgathassa!
Téma: DXN termék és üzleti bemutató. Ideje: 70 perc 
Előadó: Nagy Gábor DXN ESSD gyémánt vezető

A film indításához kattintson a bal alsó sarokban a kék nyílra!

 

 

Ha megnézte a videókat, és szeretne részt venni ebben a nagyszerű lehetőségben, azaz DXN-független forgalmazóként szeretne pénzt keresni, és ezzel is növelni az anyagi biztonságát, akkor nézzük, mit is tudunk mi - illetve személyesen én - nyújtani Önnek?

Amit kap az egyszeri 5000 Ft regisztrációs díjért + 1 termék megvásárlásért:

- Lehetőséget, hogy 25%-kal olcsóbban vehesse meg a cég termékeit, akár saját fogyasztásra, akár kiskereskedelmi értékesítésre!

- Lehetőséget arra, hogy fogyasztói hálózatot építsen, és visszatérítést, majd komoly jutalékot kapjon a hálózatában történt vásárlások, fogyasztás után!

Professzionális online eszközöket, hogy interneten is tudjon dolgozni, és akár több nyelven az egész világon népszerűsíthesse a DXN termékeit, és csatlakoztasson online új fogyasztókat, üzletépítőket (ingyenes honlap, webiroda, videomail-küldő, autoresponder levelező, online határidőnapló emlékeztető funkciókkal, stb..)!

- Ingyenes vagy kedvezményes online képzések, audio ill video formában!
- És mindezt egy igazságos marketingrendszer mellett, ami nem tartalmaz beépített kényszereket, forgalmi vagy időbeli korlátokat, így nincs havi nullázódás, és nincs megszabva, hogy mikorra kell teljesítenie, és mennyit! Ezért nincs hóvégi stressz és sorbanállás sem, hogy „megvehesse” azokat a "pontokat" amennyi még kell a minősüléséhez!
Éppen ezért itt bárki sikereket érhet el, nem csak a nagy kommunikátorok, akik kiterjedt kapcsolati tőkével, ill. vállalkozói háttérrel rendelkeznek, vagy akik csinosak és jó megjelenésűek! Ez az átlagemberek lehetősége és üzlete!
- Tőlem, szponzoraimtól és a No Limit Team csoport vezetőjétől pedig további hasznos eszközöket, képzéseket és személyes konzultációt kaphat, mert az ön sikere a mi örömünk!
Ez egy nagyszerű csapat, az Európai DXN egyik legdinamikusabban fejlődő szervezete!

Ha vállalkozó, vagy tudja, milyen vállalkozni, nézze meg ezt a kisfilmet a vállalkozásunkról, vállalkozói szemmel! Minimális befektetés maximum nélküli haszon! Katt a nyílra!

 

Elérhetőségeim:

Csát Géza
skype: gezacs
csatgeza@gmail.com
Tel: 0630848828